Jag Monica bor i ett villaområde i Borlänge. Väldigt lugnt och fridfullt område. Har stängt in hela baksidan så hundarna kan gå in och ut som de vill. Denna villa ha min pappa och morfar byggt Så det är mitt föräldrahem jag bor i.

Min pappa har varit ordförande i många år i Borlänge brukshundklubb. Många timmar har vi varit med honom där. Pappa min bror och jag har även kört och tävlat i draghund men då hade vi en grönländare som jag hade och pappa schäfer  och min bror vorstehr

Namnet Hedkvistgårdens kennel kom pappa på efter sin första dreverkull. På gården där pappa bor har min mormor och morfar bott och  före det min mormors föräldrar som hette Hedkvist. Så det är en släktgård och en gammal bondgård med stora lador.

Pappa håller på med lite utställning men mest med jakt.

Jag och mina keesar tar ofta husbilen och drar iväg. Det är utställningar eller så åker vi med våra goa vänner på någon resa.Förra året åkte vi Vildmarksstigen. Den rekomenderas.Denna sommar 2017 har vi varit och åkt runt i Värmland och Öland sen Finland.Ja det förstår ni väl vad vi gjorde i Finland. Det blev en parning . 

Så nu väntas det med spänning på nedkomsten.